Pesti Ház

LENHOSSÉK GARDEN

38 kíváló elrendezésű lakás

IX. kerület

3 jó ok, amiért Önnek is megéri
a Lenhossék Garden-t választania:

1
Álmaidnak építjük

Szeretnél reggelente frissen sült péksüteményt enni a teraszodon, ami a zöldellő belső kertre néz? A Lenhossék utca 11 szám alatt olyan házat építünk, ahol garantáljuk, hogy olyan lakást kapsz, amilyet megálmodtál.
Modern, letisztult stílusú lakások, nyugodt, békés környezetet, mélygarázs, portaszolgálat lehetősége: akár saját célra, akár befektetésnek veszed meg, olyan otthont építünk, amilyet igazán szeretni fogsz!
A Lenhossék u. 11. szám alatti 363 m2-es területen egy 37 lakásos + 2 db irodahelyiségből álló, elegáns, több szintes, mélygarázsos épületet valósítunk meg egy kellemes, családbarát park szomszédságában, kényelmesen megközelíthető tömegközlekedéssel. A nagykörút, a hármas metró és a belváros mindössze néhány percre van.

2
Befektetés és otthon

Elgondolkodtál már milyen extravagáns életstílust nyújtana az, ha a munkahelyed csak pár emeletnyire volna az otthonodtól? Itt még ez sem lehetetlen, hiszen akár ki is bérelheted az egyik irodahelyiséget a megvásárolt lakásod mellé.
A közelben pékség, bolt, rendelő található szinte karnyújtásnyira, míg a társasház zárt, belső udvarában a beruházás keretében a telekhatáron átnyúló zöld kert valósul meg, fákkal, valódi pázsittal, padokkal, grillezővel.

3
Mindenhez közel, ám a zavaró zajoktól távol lakhatsz

Beruházásoddal most jegyet válthatsz a csend és béke szigetére, hiszen a lakások közötti elválasztó fal 30 cm vastag-, a folyosó felőli falak pedig 25 cm-es hang-gátló téglából épülnek, valamint az épület kialakításának köszönhetően egy esetleges portaszolgálat működtetésére is van lehetőség.
A helyszín kiválasztását gondos tervezés előzte meg. Olyan helyen akartunk házat építeni, amihez közel van Budapest belvárosa és a Körút, a mindennapokat mégsem zavarja meg a forgalom, valamint minden fontos alapintézmény és bolt megtalálható legyen legfeljebb öt perc sétára.
A Lenhossék u. 11-ben otthonokat varázsoltunk fiatal pároknak, családosoknak, idősebb korosztálynak és befektetőknek egyaránt.
Nézd meg a terveket, foglalj egy otthont magadnak, hogy hamarosan Te is egy vadonatúj, Lenhossék utcai lakás boldog tulajdonosa lehess!


Lakások

Válassza a megfelelő méretet.

Lakásaink között igényeinek megfelelően mindent megtalál.

további lakásokért kattintson ide »

Elhelyezkedés

1096 Budapest, Lenhossék u. 11.

A környék ideális családok, idősebbek számára, mert minden elérhető távolságban van

Posta

Egészségügy

Metro

Busz

Villamos

Vasút

Áruház

Iskola, óvoda, bölcsöde

Pénztárcabarát fizetési ütemezés

A Pesti Házak Zrt. fizetési ütemezése egyszerű és a lehető legkedvezőbb.

Az alábbi táblázatban látható a fizetés ütemezése az építkezéshez igazodva. Ez a fizetési ütem a következő képpen néz ki:

Aktuális befizetés összes befizetés
1. Szándéknyilatkozat aláírásakor 500.000 Ft 500.000 Ft
2. építési engedély jogerőre emelkedésekor végleges adásvételi szerződés megkötése 20%-500.000 Ft 20%
3. szerkezetkész állapot 20% 40%
4. építési engedély jogerőre emelkedésekor végleges adásvételi szerződés megkötése 20% 60%
5. építési engedély jogerőre emelkedésekor végleges adásvételi szerződés megkötése 25% 85%
6. műszaki átadás 15% 100%

Pesti Házak ZRt.
1094 Budapest, Ferenc tér 2-3.
06 (1) 219-5476