Pesti Ház Átrium 2

Prémium lakások a Westend-től pár percre a XIII. kerületben

+36 (1) 219-5476

Műszaki tartalom

Innovatív megoldások a kényelem szolgálatában

Az Átrium 2 lakói olyan innovatív megoldásokkal fognak együtt elni, mint például a free wifi a közösségi terekben, a mélygarázsban is működő mobilhálózatok, a parkolóhelyekhez kiepített elektromos autótöltési lehetőségek vagy a távvezérléssel leolvasható merőórák.

A 24 óras portaszolgálat a mindennapi kényelmet hivatott szolgálni, de gondoltunk a kerékpározás szerelmeseire is, mert külön biciklitaro1ót építünk a földszinten.

Gondosan válogatott anyagok a minőség jegyében

Az épület impozáns külső megjelenésével összhangban a saját otthununkban is kiváló minőségű anyagok vesznek majd körül bennünket. Így például a fürdőszobákba a Villeroy & Boch mosdókagylók mellett Hansgrohe csaptelepek és spanyol csempék kerülnek beépítésre.

A fa nyílászárókat pedig szépen kiegészíti majd a fa hatású időtálló burkolat a teraszokon, hogy csak néhány példát említsünk. A beépítésre kerülő anyagok teljes kínálatát megtekintheti az értékesítési irodánkban található bemutatermünkben.

Személyre szabjuk lakását

Senki nem ismeri úgy az Átrium 2 lakásait és azok tecnikai hátterét, mint mi a Pesti Házaknál. Így szakértelmünket és tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítva segítünk a kiválasztott lakás belső tereinek testre szabásában.

Személyes konzultációnk során - egy előre meghatározott határidőig - nem csak az alaprajzi elrendezés optimalizására van lehetősége, de számíthat segítségünkre abban is, hogy az alapkínálatban szereplő burkolóanyagok zavarba ejtő választékából megtalálja az Ön egyéniségéhez legközelebb állót.

De ha Ön esetleg az extra megjelenésű anyagok híve, kijelölt beszállító partnereünk teljes burkolat kínálatában biztosan megtalálja majd az elképzelésének megfelelő feláras termékeket.

A célunk az, hogy az Ön otthona vegül pont olyan legyen, mint amire mindig is vágyott.

Teljes műszaki leírás letöltése »

Visszahívást kérek