Pesti Ház

Pesti Ház - Lenhossék Garden 2

IX. ker. Lenhossék utca 13.
Zöld Gyöngyszem a IX. kerületben

5 jó ok, amiért Önnek is megéri
a Lenhossék Garden 2-t választania:

1
Örömteli lakókörnyezet

Egy csendes kis szigetre vágyik a belvárosban, ahol részese lehet a nyüzsgő városi életnek, mert minden karnyújtásnyira van, mégis amikor hazatér barátságos zöld környezetet lát az ablakból? Ez most lehetséges, hiszen a Lenhossék Gardent kiváló elhelyezkedésén kívül az épületet körülölelő belső park mérete teszi egyedivé. És hogy a kert nyújtotta élmény még inkább a mindennapok részévé válhasson minden teraszunk kellemes méretű és szeparált. A gondos tervezésnek köszönhetően pedig nemcsak egy kényelmes otthonra tehet most szert, de egy modern, egyedi megjelenésű épület lakója is lehet majd.

2
XXI. századi megoldások

Néha az apró-cseprő mindennapos rutinfeladatainkat érezzük a leginkább lélekölőnek és ha a nagy rohanásban mégis megfeledkezünk valamiről, abból aztán további bonyodalmak adódhatnak. Ki ne járt volna már úgy, hogy hirtelen eszébe jutott jaj! elfelejtettem bediktálni a mérőóra állást!

A Lenhossék Gardenben Ön is úgy érezheti majd, hogy van egy láthatatlan segítője, aki kényelmesebbé teszi a mindennapokat, hiszen a közös képviselő táv-leolvasással tudja majd ellenőrizni a mérőórákat. De a XXI.század jegyében már elektromos autóját is töltheti majd házon belül mert az ehhez szükséges előkészítési munkákat mi elvégezzük.

3
Könnyű, garantált bérbeadhatóság, magas bérleti díjak

A környéken található, részben a közelmútban épült egyetemi tömbök és irodaházak közelsége miatt egyre több külföldi diák, valamint a közelben, multinacionális nagyvállalatoknál dolgozó, stabil anyagi háttérrel rendelkező munkavállaló szeretne a területen lakást bérelni. Ugyanakkor a rendelkezésre álló bérbeadó, jó minőségű ingatlanállomány ezt az igényt egyenlőre nem képes kiszolgálni.

Így a bérleti díjak évről-évre jelentősen emelkednek, ezáltal biztosítva a befektetési céllal vásárlóknak megfelelő hozamot.

4
Értékálló, biztonságos befektetés

A megújult lakókörnyezetet biztosító IX. kerület kiváló elhelyezkedésével, gondozott parkjaival, kellemes utcáival, szép épületeivel, kiváló infrastuktúrájával az utóbbi évtizedekben tömegesen vonzza az ide költözni vágyókat. Emiatt a lakások ára folyamatosan emelkedik és akkor sem kell aggódnia, ha újra értékesíteni szeretné majd, hiszen azt bármikor könnyen megteheti.

5
Kiváló elhelyezkedés és közlekedés

Társasházunktól 5 perc séta alatt elérhető a Klinikák metromegálló, de a 4-6-os villamos vonala is csupán 8 percre van.


Lakások

Válassza a megfelelő méretet.

Lakásaink között igényeinek megfelelően mindent megtalál.

további lakásokért kattintson ide »

Elhelyezkedés

1094 Budapest, Lenhossék utca 13.

A környék ideális családok, idősebbek számára, mert minden elérhető távolságban van

Posta

Egészségügy

Metro

Áruház

Iskola, óvoda, bölcsöde

Pénztárcabarát fizetési ütemezés

A Pesti Házak Zrt. fizetési ütemezése egyszerű és a lehető legkedvezőbb.

Mivel beruházásainkat saját erőből, illetve banki finanszírozással valósítjuk meg, az építkezésekhez nincs szükség ügyfeleink pénzére. Ez a fizetési ütem a következő képpen néz ki:

Részlet Fizetendő
1. 500.000 Ft Szándéknyilatkozat aláírásakor
2. 20% (- 500.000 Ft) Szerződéskötéskor
3. 30% Szerkezetkész állapot
3. 30% Falazás és tető kész
3. 20% Műszaki átadáskor

Ez a fizetési konstrukció nem csak egyszerű és kényelmes, de biztonságos is, senkinek sem kell azon aggódnia, hogy az ingatlanfejlesztő mit fog csinálni a pénzével.

Átadva

Pesti Házak ZRt.
1094 Budapest, Ferenc tér 2-3.
06 (1) 219-5476