+36 (1) 219-5476

Befektetési céllal keres lakást?

A PESTI HÁZ -
FERDINÁND GARDEN MELLETT

1.

Kiváló belvárosi lokáció

a Nyugati Pályaudvartól és a West End bevásárló központtól csak néhány percre, mely önmagában is garantálja a könnyű bérbeadhatóságot és azt, hogy a későbbiekben sem lesz probléma az ingatlan értékesítése.

2.

Dinamikusan fejlődő közvetlen környezet- óriási értéknövekedési potenciál

A Pesti Ház - Ferdinánd Garden közvetlen környezetében a közelmúltban jelentős volumenű beruházások indultak el, melynek köszönhetően dinamikusan fejlődik a terület. Akik még most döntenek a vásárlás mellett azok a terület megújulásával együtt járó értéknövekedést is magukénak tudhatják.

3.

Rendkívül kedvező fizetési feltételek

Kösse le a lakást most!

4.

4.Bármikor kiszállhat

Ha Ön úgy dönt, hogy már az átadás előtt eladná leszerződött ingatlanját, bármikor kereshet rá új Vevőt, mi nem gördítünk akadályt és egy fix díjért cserébe szívesen átszerződünk az Ön által megjelölt ügyféllel.

5.

5. Teljeskörű szolgáltatás

Ha nincs ideje a

  • hitelügyintézéssel
  • a bérlők felhajtásával vagy
  • a lakás berendezésvel foglalkozni
mi szívesen segítünk Önnek ebben is.

6.

Stabil hátterű tapasztalt ingatlanfejlesztő garantálja a biztonságot

A Pesti Házak Zrt már 2003 óta aktív szereplője a budapesti lakóingatlan piacnak.
Az elmúlt évek alatt 16 sikeres társaházi fejlesztést valósítottunk meg, köztük több mint 1000 lakást adtunk át a XIII. kerületi Kassák Parkkal szomszédos területen, mely a Ferdinánd Gardentől csak néhány háztömbnyire található.

MIért érdemes Önnek pont a Pesti Ház - Ferdinánd Garden lakásai közül választani?

A Pesti Házak Zrt. által épített lakás biztosan örök érték marad!

A jelenlegi piaci környezetben az ingatlanvásárlás rengeteg ember fantáziáját megmozgatja és mindig egy komoly döntés, amelyet érdemes minél több szempontból is megfontolni.

Az utóbbi néhány évben Magyarországon az ingatlanok értéke jelentősen emelkedett. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy meddig tarthat még ez a trend, és megéri-e ingatlant vásárolni befektetési célból?

Az elmúlt években lezajlott drasztikusan áremelkedés nem mindennapos, de ha hosszabb időtávot vizsgálunk is igaz, hogy ha átmenetileg egy kedvezőtlen gazdasági helyzetben vissza is esnek az árak, hosszabb távon egyértelműen emelkedés figyelhető meg. Ez a trend, ha előre tekintünk, vélhetően nem fog változni. Ami változhat, az az érték növekedés üteme.

Az érték növekedésen túl sokaknak fontos szempont lehet, hogy még ma is az ingatlanbefektetés az egyik legbiztonságosabb befektetési forma, mert ahogy már sokat hallhattuk:

“Elértéktelenedett bankjegyeket már igen, de lakáskulcsokat még SOHA NEM söpörtek az utcán!”

Ugyanakkor nem mindegy, hogy befektetési céllal, hol vásárolunk lakást.

A terület felértékelődése:

A Pesti Ház - Ferdinánd Garden a XIII. kerületen belül egy olyan területen helyezkedik el, melyben a fejlődési potenciál még hatalmas.

Városközponti elhelyezkedése ellenére ez a terület méltatlanul elhanyagolt volt egészen a közelmúltig, amikor is több jelentős beruházás egyszerre került tervező asztalra és indult el, így a terület pillanatnyilag robbanásszerű fejlődés alatt áll.

Az elkövetkezendő években várhatóan rengeteg fejlesztés fog a közelben megvalósulni.

A közelben található majd a megújuló Állatkert valamint számos Városligetbe tervezett fejlesztés is. Ha ez mind nem volna elég a Nyugati pályaudvar mellett kezdődik majd el a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ építése, amely méretében és színvonalában méltó otthona lesz a világhírű magyar cirkuszművészetnek. Valamint a WestEnd mellé tervezett új Nyugati Városközpont, ami a Ferdinánd Gardentől 1 perc sétára lesz.

Ezek a fejlesztések kétségkívül értéknövelőként hatnak a környék ingatlanáraira.

Okkal feltételezhetjük, hogy aki még a fejlesztési hullám elején vásárol ingatlant az jelentős értéknövekedést realizálhat a terület újjászületésével és felértékelődésével párhuzamosan.

Könnyű, gyors bérbeadhatóság

A Pesti Ház - Ferdinánd Garden kíváló befektetési termék lehet Önnek, hiszen az épületben található lakások könnyen, jó áron lesznek bérbeadhatók, ráadásul olyan közönségnek, akik megfelelő háttérrel rendelkeznek.

A környék vonzó az igényes bérlők körében, mert a városközponti elhelyezkedés mellett közel van Budapest iroda tengelyéhez. A Váci úton elhelyezkedő irodaházakban dolgozó magyar és külföldi munkavállalók előszeretettel bérelnek ezen a területen lakást, hiszen innen mind a belváros nyújtotta lehetőségek, mind a munkahely gyorsan elérhető.

Számukra a havi bérleti díj megfizetése nem jelent problémát, örömmel költöznek egy olyan épületbe, amely a kiváló lokáció mellett igényesen kialakított belső terekkel és 24 órás recepcióval is rendelkezik.

MEGNÉZEM A LAKÁSKÍNÁLATOT

Értékálló befektetetés:

Amennyiben a későbbiekben Ön nem a kiadás mellett dönt és inkább értékesítené ingatlanját, az épületben található lakásokkal nem lesz gondja, mert lassan két évtizedes piaci tapasztalatunk alapján egyértelműen elmondható, hogy az ingatlanok ezen a területen könnyen és általában meglepően gyorsan pénzre válthatóak. Még egy döcögősebb ingatlanpiaci helyzetben is igaz, hogy egy városmaghoz közeli lokációban a kereslet kevésbé ül le és az ingatlanok jobban tartják az árukat, mint a belvárostól távolabb eső területeken.

MEGNÉZEM A LAKÁSKÍNÁLATOT

Segítünk Önnek A LEHETŐ LEGJOBB befektetési döntést meghozni!
Legyen naprakész és élvezze a befektetése hozamait!


VISSZAHÍVÁST KÉREK

Adja meg adatait, és visszahívjuk! Az alábbi űrlap kitöltése után értékesítőnk 24 órán belül, munkanapon visszahívja Önt.
Kérem, adja meg az alábbi adatokat.

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot, hozzájárulok, hogy "PESTI HÁZAK" ZRt. a továbbiakban hírlevelet küldjön címemre.

KAPCSOLAT

ÉRTÉKESÍTŐ IRODA CÍME

1094 budapest, Ferenc tér 2-3.
6. emelet, 56-os csengő
(előre egyeztetett időpontban)

DÖMÖTÖR Viktor

+36-70-312-1582

domotor.viktor@pestihazak.hu

TÓTH Csaba

+36-70-431-1433

toth.csaba@pestihazak.hu

x
Visszahívást kérek