Innovatív megoldások a kényelem szolgálatában

A Green Court Residence lakói olyan innovatív megoldásokkal fognak együtt élni, mint például a free wifi a közösségi terekben, a mélygarázsban is működő mobilhálózatok, a parkolóhelyekhez kiépített elektromos autótöltési lehetőségek vagy a távvezérléssel leolvasható mérőórák.

A 24 órás portaszolgálat a mindennapi kényelmet hivatott szolgálni, de gondoltunk a kerékpározás szerelmeseire is, mert külön biciklitárolót építünk a földszinten.


Gondosan válogatott anyagok a minőség jegyében

Az épület impozáns külső megjelenésével összhangban a saját otthonunkban is kiváló minőségű anyagok vesznek majd körül bennünket. Így például a fürdőszobákba a Villeroy & Boch mosdókagylók mellett Hansgrohe csaptelepek és spanyol csempék kerülnek beépítésre.

A fa nyílászárókat pedig szépen kiegészíti majd a fa hatású, időtálló burkolat a teraszokon, hogy csak néhány példát említsünk.

A beépítésre kerülő anyagok teljes kínálatát megtekintheti az értékesítési irodánkban található bemutatótermünkben.

Az épületek részletes műszaki leírását pedig itt éri el:
I. ütem »
II. ütem »


Személyre szabjuk lakását

Senki nem ismeri úgy a Green Court Residence lakásait és azok technikai hátterét, mint mi a Pesti Házaknál. Így szakértelmünket és tapasztalatunkat az Ön szolgálatába állítva segítünk a kiválasztott lakás belső tereinek testre szabásában.

Személyes konzultációnk során - egy előre meghatározott határidőig- nem csak az alaprajzi elrendezés optimalizálására van lehetősége , de számíthat segítségünkre abban is, hogy az alapkínálatban szereplő burkolóanyagok zavarba ejtő választékából megtalálja az Ön egyéniségéhez legközelebb állót.

De ha Ön esetleg az extra megjelenésű anyagok híve, kijelölt beszállító partnerünk teljes burkolat kínálatában biztosan megtalálja majd az elképzelésének megfelelő feláras terméket.

A célunk az, hogy az Ön otthona végül pont olyan legyen, mint amire mindíg is vágyott.


Új lakás- igazi élmény

Azon vevőinknek akik örömmel követik nyomon az építkezést, facebook oldalunkon rendszeresen teszünk közzé fotókat az építés elindulását követően:

És hogy az új lakás vásárlásának élménye még teljesebb legyen, két alkalommal, előre meghirdetett időpontokban lehetőséget biztosítunk arra, hogy vevőink saját lakásukat még építés közben megtekinthessék.