Információk

A Beruházó partnerek

A Green Court a 100%-ban magyar tulajdonban lévő Pesti Házak Zrt. és az európai Codic International S.A. együttműködésének eredménye. A beruházó partnerek hosszú évek alatt megszerzett szakmai tapasztalata és stabil háttere garantálja a projekt sikeres megvalósítását.

A Pesti Házak Zrt

A Pesti Házak Zrt 2003 óta aktív szereplője a budapesti ingatlanpiacnak. Az alapítás óta eltelt időszakban a vállalat 11 sikeres társasház fejlesztést tudhat maga mögött. Működési területe Budapest gyorsan fejlődő, városmaghoz közeli zónája. A Pesti Házak Zrt. jelentős szereplője a IX. kerületben megvalósuló nemzetközi díjjal is elismert tömbrehabilitációnak, de több, mint háromszáz lakást adott át az elmúlt években a XIII. kerületi Kassák Parkkal szomszédos területen, ahol a Green Court beruházás is megvalósul majd. Jelenleg is több nagyszabású beruházásuk fut sikerrel mind a két kerületben, melyek között több építés alatt álló projekt is található.

További információk: pestihazak.hu

A Codic International S.A

A Codic International S.A. egy olyan európai ingatlanfejlesztő vállalat, amely Magyarországon, Francia országban, Belgiumban és Luxemburgban is jelen van. A vállalat több, mint 45 éve foglalkozik kereskedelmi célú ingatlanok fejlesztésével és 1.000.000 m2 feletti területet hozott létre az elmúlt 10 évben.

Mindegyik projekjükben közös, hogy csak kiemelten jó lokációban, kifejezetten hatékony épületeket terveznek, minden esetben a legjobb elérhető technológiát felhasználva, gyönyőrűen gondozott környezetbe helyezve azokat.

A cégcsoport elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett.

További információk: uk.codic.eu


Befektetőknek

GARANTÁLT, ÉRTÉKÁLLÓ & BIZTONSÁGOS BEFEKTETÉS

Az ingatlan ma biztonságos befektetés, főleg az új építésű ingatlanok, amik az ideális elhelyezkedés alapelveinek is megfelelnek. A Green Court Residence ilyen, így nemcsak értékállóságot, hanem kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

Az előértékesítési szakaszban kedvező áron juthat hozzá új lakásához, vásárlásával már az átadásig jelentős értéknövekedést realizálhat.