Információk

Fizetési információk / Hitel

PÉNZTÁRCABARÁT FIZETÉSI ÜTEMEZÉS:
A Green Court Residence I. fizetési ütemezése egyszerű és a lehető legkedvezőbb.

Mivel beruházásainkat saját erőből, illetve banki finanszírozással valósítjuk meg, az építkezésekhez nincs szükség ügyfeleink pénzére. Éppen ezért a fizetési ütem a következő képpen néz ki:

Aktuális befizetés Részlet Összes befizetés
1. Szándéknyilatkozat aláírásakor 500.000 Ft 500.000 Ft
2. adásvétei szerződés megkötésekor 20%-500.000 Ft 20%
3. alapszerelt emelt szintű szerkezetkész állapot (válaszfalak, villany és víz alapszerelés, belső vakolatok elkészültek) 30% 50%
4. műszaki átadáskor 50% 100%

PÉNZTÁRCABARÁT FIZETÉSI ÜTEMEZÉS:
A Green Court Residence II. fizetési ütemezése egyszerű és a lehető legkedvezőbb.

Mivel beruházásainkat saját erőből, illetve banki finanszírozással valósítjuk meg, az építkezésekhez nincs szükség ügyfeleink pénzére. Éppen ezért kedvezményes 20-30-50%-os fizetési ütemet tudunk biztosítani. Ez a fizetési ütem a következő képpen néz ki:

Aktuális befizetés Részlet Összes befizetés
1. Szándéknyilatkozat aláírásakor 500.000 Ft 500.000 Ft
2. adásvétei szerződés megkötésekor 20%-500.000 Ft 20%
3. alapszerelt emelt szintű szerkezetkész állapot (válaszfalak, villany és víz alapszerelés, belső vakolatok elkészültek) 30% 50%
4. műszaki átadáskor 50% 100%

Ez a fizetési konstrukció nem csak egyszerű és kényelmes, de biztonságos is, senkinek sem kell azon aggódnia, hogy az ingatlanfejlesztő mihez kezd a befizetett pénzével.

Amennyiben Ön hitelt vagy CSOK-ot kíván igénybevenni a lakás megvásárláshoz arra is lehetősége van. Forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik szívesen állnak rendelkezésére.


A Beruházó partnerek

A Green Court a 100%-ban magyar tulajdonban lévő Pesti Házak Zrt. és az európai Codic International S.A. együttműködésének eredménye. A beruházó partnerek hosszú évek alatt megszerzett szakmai tapasztalata és stabil háttere garantálja a projekt sikeres megvalósítását.

A Pesti Házak Zrt

A Pesti Házak Zrt 2003 óta aktív szereplője a budapesti ingatlanpiacnak. Az alapítás óta eltelt időszakban a vállalat 11 sikeres társasház fejlesztést tudhat maga mögött. Működési területe Budapest gyorsan fejlődő, városmaghoz közeli zónája. A Pesti Házak Zrt. jelentős szereplője a IX. kerületben megvalósuló nemzetközi díjjal is elismert tömbrehabilitációnak, de több, mint háromszáz lakást adott át az elmúlt években a XIII. kerületi Kassák Parkkal szomszédos területen, ahol a Green Court beruházás is megvalósul majd. Jelenleg is több nagyszabású beruházásuk fut sikerrel mind a két kerületben, melyek között több építés alatt álló projekt is található.

További információk: pestihazak.hu

A Codic International S.A

A Codic International S.A. egy olyan európai ingatlanfejlesztő vállalat, amely Magyarországon, Francia országban, Belgiumban és Luxemburgban is jelen van. A vállalat több, mint 45 éve foglalkozik kereskedelmi célú ingatlanok fejlesztésével és 1.000.000 m2 feletti területet hozott létre az elmúlt 10 évben.

Mindegyik projekjükben közös, hogy csak kiemelten jó lokációban, kifejezetten hatékony épületeket terveznek, minden esetben a legjobb elérhető technológiát felhasználva, gyönyőrűen gondozott környezetbe helyezve azokat.

A cégcsoport elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett.

További információk: uk.codic.eu


Befektetőknek

GARANTÁLT, ÉRTÉKÁLLÓ & BIZTONSÁGOS BEFEKTETÉS

Az ingatlan ma biztonságos befektetés, főleg az új építésű ingatlanok, amik az ideális elhelyezkedés alapelveinek is megfelelnek. A Green Court Residence ilyen, így nemcsak értékállóságot, hanem kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.

Az előértékesítési szakaszban kedvező áron juthat hozzá új lakásához, vásárlásával már az átadásig jelentős értéknövekedést realizálhat.